|
|
|
... kategóriába? Többek között a sült ételek, a feldolgozott hústermékek és a feldolgozott élelmiszerek, az alkohol, a finomított szénhidrátok, a mesterséges édesítőszerek, a finomított növényi olajok.
A gyulladáscsökkentő étrend azonban nemcsak megtámogatja az agy egészségét, hanem még növelheti is az agy térfogatát és a szürkeállományt. Milyen táplálékokkal csökkenthető é... |
2024-04-09 22:32:22 |
|
|
|
|
|
|
... kategóriába? Többek között a sült ételek, a feldolgozott hústermékek és a feldolgozott élelmiszerek, az alkohol, a finomított szénhidrátok, a mesterséges édesítőszerek, a finomított növényi olajok.
A gyulladáscsökkentő étrend azonban nemcsak megtámogatja az agy egészségét, hanem még növelheti is az agy térfogatát és a szürkeállományt. Milyen táplálékokkal csökkenthető é... |
|
2024-04-02 23:00:06 |
|
|
|
|
|
|
... hajunk állapotát. Lássuk is, melyek ezek.
A hajunkat hidratálni szükséges, azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen hidratálót használunk. Ha csak tehetjük, kerüljük el az ásványi olajokat tartalmazó hidratálókat és részesítsük előnyben a természetes olajokban gazdag termékeket.
Milyen olajok tesznek jót a haj egészségének?
Leginkább az olíva-, a kókusz... |
2024-03-26 20:01:15 |
|
|
|
|
|
|
... sejtkárosodás elleni küzdelemben. Az A-vitamin főleg a piros és narancssárga zöldségekben és gyümölcsökben lelhető fel. Sok C-vitamint tartalmazna... |
|
2024-03-09 20:13:40 |
|
|
|
|
|
|
... 150 ml forró, de már nem forrásban levő vizet, és 5-7 percen keresztül hagyd állni. Előtte, persze, fedd le a csészét egy kistányérral, nehogy elillanjanak a levelekből kioldódó, értékes olajok! Végül szűrd le a teát, ízesítsd mézzel, és apró kortyokban idd meg.
Petrezselyem - Kisimítja a ráncokat
A közkedvelt fűszernövény sok A-, C-, valamint E-vitamint tartalmaz... |
|
2024-03-02 21:37:13 |
|
|
|
|
|
|
... tojásé, fogyókúrázóknak, sportolóknak is ajánlott a napi fogyasztása,
cukorbetegek is fogyaszthatják, mert cukor- és poliszaharid-tartalma alacsony, a létfontosságú aminosavak és olajok nagyobb részét tartalmazza, igen tápláló,
a dióbél rendszeres fogyasztása rendben tartja a beleket, normalizálja a bélműködést. Székrekedés ellen olajtartalma hat, megne... |
2024-02-21 21:28:51 |
|
|
|
|
|
|
... narancs.
Az E-vitamin csökkenti a fejbőrt ért oxidatív hatásokat és a káros UV-sugarakkal szemben is... |
2024-01-27 23:54:47 |
|
|
|
|
|
|
... nagyobb, mint a citromé. Szintén nagy mennyiségben található meg benne az E-vitamin. Tartalmaz még A-, B-, F-vitaminokat, kalciumot, magnéziumot, cinket. Ezen kívül almasav, mannit, zsíros olajok, és flavonoidok is találhatóak benne. Magas vitamintartalma miatt az egyik legjobb immunerősítőként tartják számon.
A növény gyógyhatásai:
A homoktövis termése a Magyar... |
2024-01-09 22:26:21 |
|
|
|
|
|
|
... oda kell figyelnünk a bőrünkre. Mindig arra törekedjünk, hogy a lehető legtöbb természetes anyagot tartalmazó termékeket használjuk az arcbőrünkre. A természetesség nagykövetei a különféle olajok. A bőrápolásban pedig a csipkebogyó is verhetetlen. Mutatjuk is, hogy miért olyan hasznos ez az olaj a bőr számára és miért építsük be a bőrápolási rutinunkba.
A csipkebogyóola... |
2024-01-07 21:36:13 |
|
|
|
|
|
|
... csökkentik, hanem megemelik a jó, azaz a HDL-koleszterin szintjét.
Ha szép bőrre vágyunk, akkor is érdemes rendszeresen narancsot fogyasztanunk. A narancs ugyanis olyan természetes olajokat tartalmaz, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Citromsavban is bővelkedik, amely segít a bőrhámlasztásban, illetve a pattanások és mitesszerek ellen. Magas C-vitamin-tartalma pe... |
2023-12-23 22:28:20 |
|
|
|
|